Lessen voor leiders

Zzp’ers ervaren minder werkdruk dan werknemers in loondienst en hebben minder vaak burnout-klachten. Er is meer bevlogenheid onder zzp’ers, zij voelen zich fitter en sterker en vinden hun baan over het algemeen gevarieerder. En dat terwijl de zzp’er meer uren per week werkt (36 uur per week) dan de werknemer (30 uur per week).
Dit alles blijkt uit een onderzoek van TNO en het CBS onder 5.000 zelfstandigen en zo’n 38.000 werknemers.

BNR Nieuwsradio belde onze collega Roald Pool en vroeg hem welke les leiders in organisaties uit dit onderzoek moeten leren.

Klik hieronder op de playknop om het fragment te starten.

Roald Pool ontwikkelen training coaching Leeuwendaal

 

Meer informatie en contact

Roald Pool

Foto van Roald Pool
Trainer, coach, business development manager Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 5199 4921
Biography

Roald is een ervaren trainer, coach, procesbegeleider en spreekstalmeester met ruime ervaring in meerdere bedrijfstakken, zowel in de publieke als de private sector. Zijn meest bediende doelgroep is die van hoger, midden- en operationeel management. Voor klanten van Leeuwendaal fungeert hij daarom als themamanager ‘Leiderschap’. In die rol helpt hij klanten met het vormgeven van resultaatgerichte MD-trajecten met een scherp oog voor de specifieke cultuur en ‘couleur locale’.;Als innovatief ‘ontwerper’ heeft Roald veel methodes ontwikkeld die leren en implementeren bij elkaar brengen, waaronder ‘leren met businessdoelen’, ‘gamification’ en ‘development centres’.;Als uitvoerend trainer / coach weet hij taboes binnen groepen snel te doorbreken waardoor een dialoog ontstaat over de issues die er toe doen.