Leeuwendaal Bruist. En dat is volledig te danken aan al dat tomeloze kersverse HR-talent dat zich bij ons aansluit. Jonge profs met wie wij u graag eens laten kennismaken. U kunt hen inhuren tegen interessante voorwaarden om snel de dingen gedaan te krijgen waar u of uw medewerkers niet aan toekomen.

De krenten uit de pap

Leeuwendaal Bruist is een tweejarig traineeship waarin talentvolle jonge academici zich ontwikkelen tot HR-professionals in het publieke domein. Een intensief opleidingsprogramma, bestaande uit training, coaching en intervisie is deel van het traject dat ze doorlopen. Maar meters maken, dat is wat ze vooral willen en wat hen steeds beter maakt.

Collage Leeuwendaal Bruist II en III
Voor Bruist pikken wij echt de krenten uit de pap. We kiezen namelijk niet blind voor de slimsten van de klas, maar we selecteren ook nog eens scherp op slagvaardigheid en reflectief vermogen. We zoeken denkers die ook doeners zijn, of omgekeerd, en die daardoor meer gedaan krijgen dan een ander. Die bergen verzetten in een tijd waarin een ander een kruiwagen verrijdt. Omdat ze slimmer doen dan een ander.

De beste nieuwkomers op de HR-arbeidsmarkt

Met Leeuwendaal Bruist bieden wij u toegang tot de beste nieuwkomers op de HR-arbeidsmarkt. Onze talenten hebben allen recent hun academische opleiding afgerond en zijn voor minimaal 32 uur per week beschikbaar. Zij weten zich in hun werk en in hun verdere ontwikkeling gesteund door vele ervaren collega’s bij Leeuwendaal. Als u iemand inhuurt uit onze Bruist-pool, krijgt u de zekerheid van een stevige backup en toegang tot Leeuwendaal-brede kennis er automatisch bij.

Laat het ook stevig bruisen in uw organisatie, maak kennis met de denkkracht en de daadkracht van Generatie Y.

En dit zijn de HR-talenten van Leeuwendaal Bruist

U kunt hier een actueel overzicht van alle Bruist-trainees downloaden (link opent nieuw venster)

Frederieke de Bruin

Foto van Frederieke de Bruin
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2383 1268
Biografie

Combineert een sterk ontwikkeld analytisch vermogen met een pragmatische en doelgerichte aanpak

Frederieke dringt snel door tot de essentie en houdt in haar aanpak rekening met de gevolgen van voorstellen en ze weet wie ze hierbij moet betrekken om tot een oplossing te komen. Zij gaat pragmatisch, gestructureerd en resultaatgericht te werk, met het organisatiebelang altijd in het vizier. Spannende en nieuwe uitdagingen gaat Frederieke niet uit de weg, want haar nieuwsgierigheid en leergierigheid voeren altijd de boventoon. Zij is een aanpakker die snel tot resultaten komt. In voorgaande opdrachten heeft zij, in de rol van HR adviseur, zich gefocust op strategische personeelsplanning, loopbaanontwikkeling en werving & selectie.

Opleiding
Frederieke behaalde haar master of Science in Human Resource Management aan de Rijksuniversiteit Groningen tezamen met het Healthcare Management Certificaat van het ‘Center of Expertise Healthwise’. Daarvoor heeft zij een versnelde bachelor of Business Administration in Bedrijfskunde MER behaald aan de Hanzehogeschool Groningen.

Linde Holtkamp

Foto van Linde Holtkamp
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 4467 6223
Biografie

Een extraverte samenwerkingsgerichte hr-professional, die resultaten weet te boeken

Linde wordt getypeerd door een extravert, enthousiast en leergierig karakter waardoor zij soepel contact maakt en gemakkelijk netwerkt. Zij is analytisch sterk en weet hoofd- en bijzaken te scheiden. Haar basishouding is samenwerkingsgericht. Linde is iemand die zich snel inwerkt in nieuwe materie. Daarbij is zij initiatiefrijk, flexibel en resultaatgericht. Linde vervulde bij een zorginstelling de rol van HRM Businesspartner en heeft ervaring met het coördineren van opleidingen, het (her)inrichten van hr-processen, Werving en Selectie en het geven van workshops.

Opleiding
Linde studeerde Psychologie aan de Universiteit van Leiden. Daarbij rondde zij 2 masters af: Social and Organizational Psychology en Economic and Consumer Psychology.

Amy van der Hulst

Foto van Amy van der Hulst
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2900 4710
Biografie

Handelt pragmatisch, doelgericht en slagvaardig 

Met ijver en een sterke arbeidsmoraal pakt Amy zaken daadkrachtig aan. Hierbij legt zij de lat hoog en staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. Amy is opvallend leergierig en gedreven om zich verder te ontwikkelen. Zij is een evenwichtige en nuchtere persoonlijkheid die veel werk aan kan en ook onder druk het hoofd koel houdt. Zij werkte eerder als teamleider Verkoop en heeft al een goede visie op inspirerend leiderschap. Ze beschikt over een natuurlijk overwicht.

Opleiding
Amy studeerde Organisatiewetenschappen aan Universiteit Tilburg en heeft een afgeronde master Human Resource Studies en een master  International Management.

Joris Kemperman

Foto van Joris Kemperman
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 1048 0107
Biografie

Joris is open, oprecht, flexibel, en heeft oog voor de zienswijze van een ander. Dankzij zijn bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond kijkt hij met een brede blik naar organisaties en heeft gevoel voor zowel de harde als zachte kant van de organisatie. Joris is cijfermatig en analytisch goed onderlegd en heeft daarnaast een goed ontwikkeld gevoel voor gedrag en verhoudingen binnen organisaties. Joris heeft daardoor vaak snel door waar de schoen wringt.
Hij weet dankzij zijn open manier van communiceren lastige en gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken. Joris streeft vanuit een open, pragmatische en resultaatgerichte aanpak naar de beste oplossing.
Hiervoor was Joris werkzaam als trainee bij Leeuwendaal. In twee jaar tijd heeft hij meerdere opdrachten uitgevoerd bij verschillende opdrachtgevers binnen het onderwijs en bij verschillende gemeenten.

Ronald Maduro

Foto van Ronald Maduro
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2158 0741
Biografie

Een extraverte persoonlijkheid met een oprechte interesse voor anderen, maakt snel verbinding

Ronald kan met zijn bovengemiddeld analytisch denkvermogen complexe vraagstukken met een frisse en kritische blik verkennen en ontleden. Op operationeel en relationeel vlak is hij met zijn ondernemerszin en enthousiasme goed op zijn plek in een dynamische omgeving. Hij is gestructureerd in zijn aanpak en zal tempo en meters maken binnen uw organisatie, hierbij zoekt hij graag de samenwerking. Hij deed al ervaring op als medewerker op de personeels- en salarisadministratie en brengt ervaring mee op het gebied van culturele diversiteit en werving en selectie.

Opleiding
Ronald volgde een master Human Resource Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Matthias Meiling

Foto van Matthias Meiling
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 8278 3582
Biografie

Een zelfstarter die zeer gedreven is om resultaat neer te zetten

Matthias is een evenwichtige en enthousiaste persoonlijkheid, hij stelt goede en motiverende vragen en krijgt daarmee anderen in beweging. Zijn communicatie is open, vriendelijk en enthousiasmerend, dit maakt hem een geloofwaardige en betrouwbare adviseur. Matthias denkt mee, is hulpvaardig en stelt zich flexibel op. Zijn enthousiasme om te leren en zich te ontwikkelen tot allround hr-professional werkt aanstekelijk. Hij deed al ervaring op met in-, door- en uitstroom, hr-advies, verzuimbeleid en het opzetten van een MTO.

Opleiding
Matthias studeerde Human Resource Management aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Lieve-Lotte Mulder

Foto van Lieve-Lotte Mulder
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 5776 5156
Biografie

Doet haar naam eer aan door haar sociale kracht en haar doorzettingsvermogen

Lieve-Lotte is een ambitieuze en mensgerichte hr-professional. Kenmerkend zijn haar zorgvuldige stijl van werken, haar kritische blik en haar gedrevenheid om te presteren en te leren. Zij is een prettige sparringpartner met veel ideeën. Als junior hr-adviseur deed zij al ervaring op in het opstellen en implementeren van hr-beleid en procedures en werving en selectie. Zij heeft ervaring in het organiseren en geven van trainingen en workshops, kan goed structureren en organiseren. Lieve-Lotte trekt de kar en brengt orde in de chaos.

Opleiding
Lieve-Lotte studeerde cum laude af in Arbeids-, Organisatie- en Gezondheidspsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Friso Schonewille

Foto van Friso Schonewille
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 8390 5798
Biografie

Een resultaatgerichte en constructieve houding ten aanzien van verandering gecombineerd met een sterke drive om te presteren.

Friso benut in zijn werk kansen en neemt het initiatief om doelen te bereiken. In de praktijk blijkt zijn snelheid van begrip en het vermogen om snel verbanden te leggen hierbij heel behulpzaam. Friso is vlot in zijn communicatie, hij is hierin kernachtig en overtuigend. Het onderhouden en leggen van contacten passen goed bij zijn persoonlijkheid. Hierbij is hij organisatiesensitief en denkt constructief hij mee met anderen. Hij deed al ervaring op op het vlak van in-, door- en uitstroom, de borging van een vitaliteitsprogramma en op het gebied van competentiemanagement.

Opleiding
Friso studeerde af aan de Universiteit van Tilburg en heeft een master in Human Resources.

Aimée Tilmans

Foto van Aimée Tilmans
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 5748 9512
Biografie

Heeft een prettige  gedrevenheid, neemt initiatief en is een kei in organiseren

Aimée onderscheidt zich door gedrevenheid en enthousiasme. Haar energieke uitstraling maakt haar een prettige collega. Zij is analytisch sterk, waardoor ze een nieuw vraagstuk snel kan overstijgen. Ze is een kritische gesprekspartner, geeft kleur en eigenheid en is voor haar leeftijd al behoorlijk adviesvaardig. Daarbij gaat plannen en organiseren haar soepel af.
Aimée deed al ervaring op in recruitment en het begeleiden van assessments.

Opleiding
Aimée studeerde af in de Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Evelien van der Veken

Foto van Evelien van der Veken
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 3801 8128
Biografie

Een ondernemende en veranderingsgezinde dame met een grote gunfactor

Bij Evelien komen zelfstandig vermogen en pro-activiteit sterk uit de verf. Ze straalt in het contact veel enthousiasme uit en heeft een enorme drive om tot het gewenste resultaat te komen. De aanpak van Evelien is gericht op een prettige samenwerking. Ze zoekt de interactie om zaken af te stemmen en standpunten uit te wisselen om zo tot een gedegen oplossing te komen die draagkracht heeft. Ze is analytisch sterk. Evelien is alert op deadlines en daarmee kun je altijd op haar rekenen.
Ze deed al ervaring op als consultant gedragsverandering en corporate recruiter. Daarnaast hield zij zich bezig met strategische personeelsplanning, verzuim en talentmanagement.

Opleiding
Evelien studeerde af aan de Universiteit van Leiden in de Sociale en Organisatie Psychologie en volgde het Leiden Leadership programma.

Deniece Wijdenbosch

Foto van Deniece Wijdenbosch
Adviseur Leeuwendaal Bruist Telefoon werk: 088 00 868 00 Telefoon thuis: 06 2900 4733
Biografie

Nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken en analytisch sterk

Deniece is een slimme jongedame. Haar analytisch vermogen stelt haar in staat complexe organisatievraagstukken met een frisse en kritische blik aan te pakken. Door haar maatschappelijke betrokkenheid en samenwerkingsgerichtheid kan zij samen met collega’s snel het verschil maken binnen een organisatie. Zij is prettig nieuwsgierig en heeft een nuchtere instelling. Deniece deed al ervaring op binnen de lokale overheid waar zij een adviesrapport schreef naar aanleiding van een onderzoek naar contactwethouderschap.

Opleiding
Deniece studeerde af aan de universiteit Groningen in Human Resource Management. Daarnaast deed zij een tweede master Culture, Organization and Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.


 

Contact en meer informatie?

Astrid van Dael-Vrijman

Foto van Astrid van Dael-Vrijman
Adviseur Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2900 4722
Biography

Astrid is werkzaam als adviseur bij de adviesgroep Interimmanagement. Daarvoor is zij ruim 8 jaar werkzaam geweest in de werving-, selectie- en detacheringsbranche. Tijdens haar studie Cultuur, Organisatie & Management kwam Astrid erachter dat zij personeel binnen organisaties fascinerend vindt en zij is van mening dat dit het belangrijkste kapitaal binnen een organisatie is. Vanuit haar ervaring weet zij hoe belangrijk de juiste persoon op de juiste positie is. Haar resultaatgerichtheid, organisatiesensitiviteit en sociale en adviesvaardigheden, zorgen ervoor dat zij succesvol is in haar werk.

Leeuwendaal bruist logo hr-talent

Wanneer en waarom Bruist?

5 redenen om nu Leeuwendaal Bruist in te schakelen

  • u heeft behoefte aan een frisse blik en aan ondersteuning op diverse HR-thema’s
  • u heeft extra power nodig voor het voeren een personeelsadministratie van A tot Z
  • u kunt hulp gebruiken bij het actualiseren van rechtspositionele regelingen
  • u zoekt flexibele en pragmatische ondersteuning voor uw HR-adviseurs
  • u zoekt ondersteuning in de begeleiding van in-, door- en uitstroom

Bruist het in jouw hoofd ook?

Binnenkort start een nieuwe trainee-ronde van Leeuwendaal Bruist. Wij zijn op zoek naar aanstormend hr-talent. Hier lees je daar alles over en in de vlog hieronder laten onze Bruist-trainees je al zien waarom dit een geweldige kans voor jou is.

Menu