HR21-workshop tijdens Eendaagse Arbeidszaken

Onder de titel ‘De toekomst begint vandaag!’ organiseert het College voor Arbeidszaken (VNG) op 26 mei aanstaande de Eendaagse Arbeidszaken. Deze dag is zeer interessant voor alle gemeentelijke P&O-ers. In tal van workshops komen belangrijke juridische en arbeidsvoorwaardelijke actualiteiten aan bod, HR-beleidsvraagstukken en toekomstige veranderingen. De dag is ook bedoeld om te netwerken.

Meer uniformiteit

Bregje Flos (HR21/BuitenHek) en Ramon van Oppen (HR21/Leeuwendaal) verzorgen een workshop (om 15.15 uur) over een relevant en actueel thema: sectorale functiewaardering. Samenwerking, mobiliteit en wendbaarheid van organisaties zijn sectorele vraagstukken die een sectorale aanpak van HR-thema’s vereisen. Een sectoraal functiewaarderingssysteem kan daarbij als fundament en hefboom dienen. Dat zorgt voor meer uniformiteit over functies, beloning, rollen, competenties en prestaties.

320Ramon-van-Oppen-adviseur-Leeuwendaal-functioneren-en-beloning

Ramon van Oppen (HR21/Leeuwendaal)

Op de VNG-website vindt u meer informatie over de Eendaagse Arbeidszaken en kunt u zich aanmelden voor de HR21-workshop.

Contact

Ramon van Oppen

Foto van Ramon van Oppen
Directeur Functioneren en beloning Telefoon werk: 088 00 868 00 Mobiel: 06 2158 0752
Biography

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als adviseur en senior adviseur/projectleider beloningsmanagement vervult Ramon nu de rol van directeur Functioneren en Beloning. Zijn terreinen zijn beloningsadvies, arbeidsvoorwaarden en competentiemanagement.