Higher & Company sluit groeipact met Leeuwendaal

Higher & Company maakt per 23 maart 2016 deel uit van de Leonis-holding waartoe ook Leeuwendaal behoort. Higher & Company is gespecialiseerd in het ontwikkelen van leiderschap, in verandermanagement en in het versterken van de HR-functie. Waar Leeuwendaal zich concentreert op de publieke sector, richt Higher & Company zich juist op de private sector. Er werken vijftien adviseurs en onder de opdrachtgevers zijn tal van gerenommeerde bedrijven als NXP, ASML, KPN, Royal Haskoning, Conquaestor, Nauta, BNG Bank, et cetera.

Leeuwendaal en Higher & Company blijven zelfstandig opereren maar gaan wel nauw samenwerken. We trekken samen op in het werven en opleiden van talent en in het ontwikkelen van nieuwe producten en werkvormen. Leeuwendaal-diensten zullen in een jasje van Higher & Company hun weg vinden naar de commerciële markt. Denk bijvoorbeeld aan assessments en arbeidsmobiliteit. En het omgekeerde zal ook gebeuren: diensten en producten waarmee Higher & Company nu succesvol is in de commerciële sector zal Leeuwendaal adapteren voor het publieke domein. We gaan kennis en inspiratie delen, maar ook faciliteiten en ondersteuning.

Leeuwendaal-Edward-Hermans-en-Arjen-Kuijten

Arjen Kuijten (l) en Edward Hermans, directeuren van Leeuwendaal

Edward Hermans (directeur Leeuwendaal): ‘Higher & Company is een succesvol bedrijf dat met mooie diensten en producten voor aansprekende opdrachtgevers mag werken. Dat maakt hen voor ons natuurlijk aantrekkelijk. Maar er is meer: een gedeelde visie.

Arjen Kuijten (directeur Leeuwendaal): ‘Net als Leeuwendaal ziet ook Higher & Company menselijk gedrag als de doorslaggevende factor voor het succes van organisaties. Met hun expertise op het vlak van leiderschapstrajecten en HR-programma’s versterken zij zeker ook Leeuwendaal.’