Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS)

Internationaal bekend als Accelerated Strengths Coaching Course

Wilt u zelf medewerkers of teamleden verder brengen in hun ontwikkeling? Wilt u als leidinggevende, hr-manager, zelfstandig coach of strengthsambassadeur binnen uw organisatie stappen zetten in het realiseren van een strengths-based organisatie? Wilt u medewerkers, managers en teams begeleiden in het realiseren van hun opgave door in te zetten op hun talenten? Volg dan de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS)!

Deze VOS-opleiding is ontwikkeld op basis van meer dan veertig jaar onderzoek naar talenten, strengths en succes. Het is een unieke mogelijkheid om de principes van strengths-based ontwikkeling te doorleven en te leren toepassen. De opleiding maakt u als coach en/of manager sterker om uw coachees en/of medewerkers te laten leren, groeien en ontwikkelen gericht op hun persoonlijke en zakelijke succes.

Leeuwendaal is Gallup Strengths Coaching Preferred Training Supplier en verzorgt deze VOS-opleiding in het Nederlands, met Nederlandstalige trainers. Internationaal is deze training bekend onder de naam Accelerated Strengths Coaching Course (ASC).

Tijdens deze opleiding van 4,5 dag leert u hoe u en anderen naar de wereld kijken en hoe u uw leiderschap of coaching daarop kunt afstemmen. U verwerft kennis van instrumenten en technieken en doet persoonlijke ervaring op. Zo kunt u uw coachees en/of medewerkers nog beter begeleiden in de manier waarop zij omgaan met onverwachte situaties, hoe zij samenwerken met anderen, hoe zij resultaat bereiken en hoe zij zichzelf kennen.

Programma

 • Dag 1. Wat is strengths-based coaching? Hoe helpt u uw coachee zijn of haar strengths-profiel te begrijpen?
 • Dag 2. Hoe helpt u uw coachee zijn of haar talenten te waarderen?
 • Dag 3. Hoe helpt u uw coachee om in zijn of haar talenten te investeren?
 • Dag 4. Coachen van managers
 • Dag 5. Coachen van teams

Deze opleiding is ontwikkeld op basis van meer dan veertig jaar onderzoek naar talenten, strengths en succes. Het is een unieke mogelijkheid om de principes van strengths-based ontwikkeling te doorleven en te leren toepassen. De opleiding maakt u als coach en/of manager sterker om uw coachees en/of medewerkers te laten leren, groeien en ontwikkelen gericht op hun persoonlijke en professionele succes.

Gallup gecertificeerd Strengthscoach

Na deze opleiding heeft u de eerste en meest belangrijke stap gezet in de certificering tot Gallup-Certified Strengths Coach. Dit garandeert de basiskwalificaties die Gallup voor strengthscoaches heeft bepaald om medewerkers, managers en teams professioneel te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling. Na afloop van de opleiding heeft u de mogelijkheid om de certificering te voltooien. Dit doet u met behulp van een digitaal examen en door u verzamelde positieve coachee-evaluaties. U maakt met deze certificering deel uit van de internationale gemeenschap van Gallup Strengthscoaches. Daarnaast krijgt u toegang tot diverse leer- en ontwikkelmogelijkheden. Ook blijft u steeds op de hoogte van de actuele ontwikkelingen vanuit Leeuwendaal en Gallup.

DOWNLOAD DE BROCHURE

U kunt hier de brochure downloaden voor de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS). Of beluister de Leeuwendaal-podcast hieronder waarin themamanager Strengths & Performance Amke de Vries en organisatieadviseur Maarten Fijnaut in gesprek gaan over Strengthscoaching, de Versnelde Opleiding Strengthscoaching en nog veel meer.

DATA EN LOCATIE VOOR DEZE TRAINING

De eerstvolgende VOS-opleiding vindt plaats in de week van 4 – 8 november 2019.
Locatie: Spaces – de Rode Olifant
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL
Den Haag

INVESTERING

De investering voor deelname aan deze opleiding bedraagt € 6.400,- (vrijgesteld van btw). Daarbij is de CliftonStrengths-scan inbegrepen. De resultaten daarvan vormen de basis voor uw deelname. Ook ontvangt u een uitgebreide set opleidings- en coachmaterialen om na de opleiding direct aan de slag te kunnen. Lunch en overige verzorging tijdens de opleidingsdagen zijn eveneens inbegrepen.

Van deelnemers horen wij veelvuldig terug dat het heel prettig kan zijn om tijdens de opleidingsweek te overnachten in een nabijgelegen hotel. Enerzijds biedt dit u als deelnemer het logistieke gemak en anderzijds de ruimte om weer op te laden van de toch wel intensieve opleidingsdagen. Het kan daarom prettig zijn ‘s avonds een hapje te kunnen eten en in uw hotelkamer alle nieuwe inzichten en ideeën te laten bezinken en u voor te bereiden op de volgende dag. Na inschrijving voor de opleiding vertellen we u hier meer over.

Deelnemers die zich voor maandag 9 september 2019 aanmelden, ontvangen 5% korting op het tarief. Wij bieden een volumekorting van 5% op het tarief van elke deelnemer bij aanmelding van vijf of meer deelnemers van dezelfde organisatie. Deze kortingen zijn niet te combineren.

CONTACT EN MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via gallupinfo@leeuwendaal.nl of via tel: 088 – 00 868 00. Marlous Gordijn of Corinne van der Salm staan u graag te woord.

Nu aanmelden

U kunt zich inschrijven tot en met tot en met vrijdag 11 oktober 2019.

 • U staat op het punt om u in te schrijven voor de Versnelde Opleiding Strengthscoaching (VOS) van 4 tot 8 november 2019. Na inschrijving zult u via de e-mail een deelnamebevestiging ontvangen. Tevens ontvangt u een factuur ad € 6.400 (vrij van btw) met de betalingsvoorwaarden. Diner- en overnachtingskosten en andere verblijfkosten buiten de opleidingsuren zijn niet in de cursusprijs inbegrepen.

  Onderstaande gegevens worden gevraagd en verwerkt ten behoeve van de inschrijving, facturatie en deelname aan de opleiding.
 • Uw factuurgegevens
 • Bijvoorbeeld vermelding van een kostenplaats, specifieke adressering, et cetera.
 • U vindt het Privacy Statement CliftonStrengths van Leeuwendaal hier
 • U vindt de Algemene Voorwaarden van Leeuwendaal Advies hier en de CliftonStrengths Product Terms of Use hier.
 • Heeft u vragen over uw inschrijving voor de Versnelde Opleiding Strengthscoaching? Neem gerust contact met ons op via gallupinfo@leeuwendaal.nl of telefonisch op nummer 088 00 868 00.

  De deelnemer heeft de mogelijkheid om tot vier weken voor aanvang van de opleiding kosteloos schriftelijk te annuleren. Leeuwendaal zal het volledig betaalde bedrag terugbetalen. Bij annulering binnen vier weken is het volledige bedrag voor deelname verschuldigd. Verzoek om uitstel van deelname om eenzelfde opleiding op een later moment te volgen is mogelijk tot drie weken voor aanvang van de opleiding.
Menu