ESF-subsidie Duurzame Inzetbaarheid

Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen gebruikmaken van een ESF-subsidie voor projecten die de Duurzame Inzetbaarheid versterken. Het doel van Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014 – 2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid. Interesse in € 10.000 korting op uw project? Lees dan verder.

leeuwendaal-venn-diagram-duurzame-inzetbaarheid

Wilt u in uw organisatie aan de slag met één van onderstaande vier thema’s, dan kunt u misschien gebruik maken van de nieuwe subsidiepot die beschikbaar komt via het Agentschap SZW. Op 14 november start de inschrijving, en let op: op = op!

  • het bevorderen van een leercultuur
  • het bevorderen van een flexibele werkcultuur
  • het stimuleren van interne mobiliteit (incl. begeleiden naar ondernemerschap)
  • gezond en veilig werken.

Leeuwendaal kan u hierbij adviseren over:

  • hoe ziet de gewenste gedragsverandering er concreet uit?
  • hoe brengt u die gedragsverandering op gang?
  • hoe borgt u dat duurzaam in de organisatie?

Interventies die wij vervolgens kunnen implementeren, zijn bijvoorbeeld: een risico-analyse als het gaat om inzetbaarheid, een ontwikkeltraject voor management en/of medewerkers, workshops feedback & feedforwardgesprekken, teamontwikkeling, en het opstellen en implementeren van vitaliteitsbeleid. Maar ook individuele loopbaanbegeleiding, ondernemerscoaching of een van onze vier korte trajecten (kracht, energie & inspiratie, oriëntatie of loopbaan apk).

Happy workers

Het werken aan duurzame inzetbaarheid vergroot het werkplezier van medewerkers, verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt de arbeidsproductiviteit. Werknemers zijn duurzaam inzetbaar als ze nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk zijn. Happy workers, daar doen we het voor!

De subsidie bedraagt 50% van de totale projectkosten met een maximum van € 10.000,-
Zie de website van het Agentschap SZW voor meer informatie.

Contact en meer informatie?

Monique den Uyl

Foto van Monique den Uyl
Adviseur/Projectleider Talentmanagement en Inzetbaarheid Mobiel: 06 49 32 53 60 Telefoon werk: 088 00 868 00
Biography

Monique is een ervaren adviseur en projectleider op het gebied van talentmanagement en (duurzame) inzetbaarheid. Vanuit haar enthousiasme, contactvaardigheden en resultaatgerichtheid weet zij gemakkelijk verbinding te maken met mensen en hen in beweging te krijgen. Zowel individueel in loopbaancoachings- & outplacementtrajecten, als in teamontwikkeling en trainingen, en het op gang brengen van veranderprocessen in organisaties. Doelgericht weet zij anderen vanuit een positieve ‘strengths based’ aanpak te inspireren hun talenten te benutten en verder te ontwikkelen. Ze is opgeleid als strengths coach, en als Certified Management Consultant (CMC) aangesloten bij de Orde van organisatie adviseurs.