EFFECTIEF GEDRAG FACILITEREN MET PERFORMANCE PROPELLER

Het gedrag van uw mensen bepaalt het succes van uw organisatie. Om uw missie te kunnen volbrengen, zullen uw mensen het effectief gedrag moeten vertonen dat daartoe is vereist. Maar dat kunnen zij alleen als zij weten welk gedrag helpt om de doelen van de organisatie (of het team) te realiseren én hoe ze daartoe hun eigen strengths kunnen inzetten.

Doeltreffende interventies

Samen met onze opdrachtgevers vertalen we organisatiedoelen in concreet gewenst gedrag. We gebruiken ons beproefde analysemodel om blokkades te identificeren die gewenst gedrag dwarsbomen om deze vervolgens met doeltreffende interventies weg te nemen. Zo scheppen we ruimte voor verandering. Onze aanpak is altijd multidisciplinair, we denken én doen en we behalen het maximale resultaat met de beschikbare middelen. Wij noemen onze aanpak de Performance Propeller.

Klik op de illustratie om deze groot weer te geven in een nieuw venster

 • Menselijk gedrag veranderen is moeilijk. Echt moeilijk. Want mensen willen wel veranderen, maar ze willen niet veranderd worden. Elke vezel in hun lichaam verzet zich daartegen. Pas als ze zelf ervaren dat het anders kan én dat het de moeite waard is, gaan ze om. En dan komt een verandering op gang die vaart houdt door aandacht te geven aan de geboekte prestaties.

  Lees meer over de visie van Leeuwendaal op gedragsverandering 

 • Onze aanpak is gebaseerd op co-creatie met u en uw mensen. Wij sturen geen bataljon consultants die iedereen even komen vertellen hoe het voortaan anders moet, maar we laten uw mensen zelf ontdekken welke blokkades effectief gedrag in de weg staan. Dit zelfinzicht is de opmaat voor de zelfgekozen verandering die wij begeleiden en faciliteren.

  Lees meer over onze zes-stappen-aanpak die ruimte schept voor gewenst gedrag 

  Gedragsverandering-resultaat-met-Leeuwendaal-Performance-Propeller   


 • De Performance Propeller is het gedragsanalysemodel van Leeuwendaal. Het helpt ons blokkades op te sporen die gewenst gedrag in de weg staan en daarmee veranderingsprocessen dwarsbomen. Lees meer>>

  Performance-propeller Leeuwendaal effectief gedrag

 • Om ruimte te scheppen voor effectief gedrag, zullen we de geïdentificeerde blokkades moeten wegnemen. Leeuwendaal verenigt vele disciplines en kan u de juiste mix van interventies bieden die op de meest doeltreffende en efficiënte wijze de gedragsverandering tot stand brengt.

Menu