Audit Traineeship Gemeente Amsterdam

Audit Traineeship. Haal het beste uit jezelf!

Betreft: tijdelijke baan, voor 2 x 1 jaar, start 1 september 2017, 36 uur per week 

De functie

Ben je ondernemend, nieuwsgierig, heb je passie voor Amsterdam en ben je recent afgestudeerd (WO) en wilt maar voor één stad werken: Amsterdam? Dan is dit jouw kans! We zoeken 2 financial audit trainees voor de specialistische Audit traineepool, start 1 september 2017. Zorg dat jij één van hen bent!

Waarom trainee worden bij de gemeente Amsterdam?

De mooiste stad verdient de beste mensen. Als audit trainee krijg je de kans om te werken op allerlei terreinen die maatschappelijk van belang zijn, zowel op strategisch als op tactisch niveau. We investeren ook in jou: wij bieden uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van relevant en resultaatgericht leren en ontwikkelen.

Je werkt aan uiteenlopende opdrachten van auditdienst ACAM bij verschillende onderdelen van de gemeente. Binnen de auditopdrachten onderzoek en communiceer je op verschillende niveaus binnen de stad. Je krijgt de ruimte om te bepalen welke ervaring je wilt opdoen en welke auditopdrachten het beste passen bij jouw ontwikkelingen. Je volgt 1 dag per week een postmaster RA (accountancy) opleiding. 

Wij vragen

 • Passie voor Amsterdam
 • Afgeronde wo opleiding die aansluit op postmaster RA (accountancy) opleiding (<2 jaar afgestudeerd)
 • Maximaal twee jaar werkervaring
 • Ondernemend, nieuwsgierig, ambitieus, vriendelijk

Competenties 

 • Initiatiefrijk: Je wacht niet af, ziet waar kansen zijn en komt gemakkelijk in actie.
 • Analytisch vermogen: Je kunt snel verbanden leggen, doorziet de kern van complexe zaken.
 • Samenbindend vermogen: Je slaat op je eigen, effectieve wijze bruggen door de organisatie.
 • Verantwoordelijk: Je stelt jezelf concrete doelen, komt afspraken na en levert resultaat.
 • Inventiviteit: Je hebt een flexibele geest, kunt out of the box denken, en je bent oplossingsgericht.
 • Leervermogen: Je hebt een open leerhouding, je bent voortdurend bezig jezelf te verbeteren en ontwikkelen. 

Wij bieden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

 • Aanstelling: 2 keer 1 jaar, van 36 uur per week
 • Flexibele werktijden
 • Schaal 9 € 2.527,– bruto p.m.
 • Je postmaster RA (accountancy) opleiding wordt gedurende het traineeship volledig vergoed inclusief studieverlof voor het volgen van de lessen en het deelnemen aan tentamens en examens

Na een introductieprogramma volg je, samen met jouw collega audit trainees, een leer- en ontwikkelprogramma verspreid over het traineeship.

Uitstekende start van je carrière

De gemeente heeft de ambitie om goed functionerende trainees te behouden. Bij goed functioneren krijg je na 2 jaar een vast contract.

De organisatie

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stad wordt bestuurd door de gemeenteraad, burgemeester en wethouders van Amsterdam en de stadsdelen. Stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad. De clusters bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk.

Auditdienst ACAM is de auditorganisatie van de gemeente Amsterdam. Zij controleren de jaarrekening van de gemeente Amsterdam en de daarbinnen opererende gemeentelijke organisaties, die een grote diversiteit kennen. Daarnaast heeft ACAM een concernbrede audit rol waarbij opdrachten worden uitgevoerd op het terrein van IT- en operational audits. Kennis delen, expertise en vaardigheden verder ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening verhogen en te verbreden, zijn de speerpunten van de organisatie. ACAM heeft als thuisbasis een flexkantoor aan de Jodenbreestraat, middenin het hart van Amsterdam.

Bekijk http://www.amsterdam.nl/gemeente/organisatie voor meer informatie over de gemeentelijke organisatie en Auditdienst ACAM. Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Informatie

Ga naar amsterdam.nl/traineepool voor meer informatie over het traineeship.
Email: secretariaat.traineepool@amsterdam.nl
App/ bel ons op: 06 1246 2077

Leeuwendaal verzorgt de selectie van kandidaten voor de gemeente Amsterdam.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Leeuwendaal.
Email:amsterdam@leeuwendaal.nl
Telefoon: 088-0086820

Sollicitaties

Heb je belangstelling voor het audit traineeship van de gemeente Amsterdam en wil je

solliciteren? Je kunt solliciteren vanaf maandag 10 april om 12.00 uur t/m maandag 1 mei 12.00 uur via deze link: https://q1000.nl/traineeshipamsterdam

De gemeente Amsterdam voert inclusiebeleid. De gemeente wil dat het personeelsbestand in o.a. leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur, culturele achtergrond en opleiding een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam. Elke vacature staat open voor zowel mannen als vrouwen, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.