Adviesgroep Interim Management

Een interim-managementfunctie is geen tussendoortje, een soort halve sabbatical. En voor de kandidaat die dat wel zo ziet, is er geen plek bij Leeuwendaal. Een interim-manager moet juist van meet af aan vol aan de bak, alle gewicht in de strijd werpen om resultaat te boeken. En dat vergt niet alleen veel energie, maar vooral ook ervaring en expertise.

Doorgewinterde professionals

Samen kom je verder interim management Leeuwendaal

Bekijk onze animatiefilm over interim management volgens Leeuwendaal

Bij Leeuwendaal vindt u het topsegment van de markt. Doorgewinterde bestuurders, lijn- en stafmanagers en hr-professionals die zich uitvoerig hebben bewezen binnen de overheid, het onderwijs of de zorg. Mensen die zeer bewust de keuze hebben gemaakt om hun talent en kennis in te zetten op interim-basis. U kunt hen (per dagdeel) inhuren als tijdelijk vervanger of als zwaargewicht bij complexe (ombuig) vraagstukken binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Ons netwerk is landelijk dekkend.

Brug

Ons aanbod omvat meer dan die ene expert die u inhuurt. Naast elke interim-manager staat bij ons een schaduwmanager die niet alleen coacht, maar die ook inhoudelijk betrokken is bij de opdracht. Bovendien slaat de interimmer voor u de brug naar alle expertise die onze organisatie in huis heeft.

Voor opdrachtgevers

Hier vindt u een uitgebreidere beschrijving van onze interim-management dienstverlening.

Een overzicht per sector: overheid, onderwijs, zorg

Voor interim-managers

Ervaren interim-managers die kunnen bogen op bewezen resultaten voegen wij graag toe aan ons warme netwerk. Passie voor het eigen vakgebied én voor het publieke domein zijn echter cruciale voorwaarden voor samenwerking. Nader kennismaken?

Nieuw: Leeuwendaal C

het interimmers-kennisnetwerk in de culturele sector

Leeuwendaal C biedt opdrachtgevers toegang tot interimmers die geworteld zijn in de culturele sector. Die hun kennis en kunde combineren met een weldoordachte visie en die zorgen voor nieuw elan en inspirerend leiderschap. De interimmers van Leeuwendaal C werken voor musea, theaters, podia, bibliotheken en centra voor de kunsten. Ze worden onder andere ingezet op vraagstukken rondom leiderschap, organisatieontwikkeling, governance en diversiteit.

Lees meer >>

Dit zijn de mensen van Interim Management

Adviseurs

Fout: Sjabloon niet gevonden.

Searchers

Geen resultaten.

Menu